Referenties

Ervaring met de locatie Kunst Erf


Kunst Erf wordt voor verschillende doeleinden gehuurd. De locatie wordt niet alleen gebruikt voor feesten en vergaderingen, maar ook op vaste dagdelen door bijvoorbeeld de organisatie Stel Maar Op.

Stel Maar Op over Kunst Erf
 

Het moment dat we het bruggetje over kwamen.. zullen we niet snel vergeten. 

 

Voor onze samenwerking Stel Maar Op - Systemisch werk en Familieopstellingen - waren we al een tijdje op zoek naar een geschikte locatie. De aard van ons werk stelt bepaalde eisen aan de omgeving. We zochten een plek met een vertrouwde en ontspannen uitstraling. Mensen die dit werk doen, stellen zich open en kwetsbaar op en de omgeving is daarbij voor ons van cruciaal belang. In onze zoektocht troffen we locaties die allemaal wel ‘ok’ waren en toch miste er steeds iets. Dus toen we dat bruggetje over reden en we elkaar aankeken voelden we het meteen!  Alsof we allebei instinctief wisten; Dit is Het! 

 

En wat Het dan precies is?  Moeilijk te omschrijven. Is het de prachtige omgeving die rust en weidsheid uitstraalt, de vrolijke beestenbende die over het erf scharrelt, de karakteristieke witte balken en de kleine halfronde raampjes die een gevoel van authenticiteit en intimiteit scheppen, de complete keuken met koffieapparaat en ovens, fornuis en potten en pannen of de vriendelijke eigenaren Zonne en Diederick die actief en doelbewust met je meedenken? En o ja , het ligt ook nog eens mooi centraal tussen Amsterdam en Utrecht, Haarlem en Hilversum, goed bereikbaar en met voldoende eigen parkeerplek. 

 

De rest is geschiedenis... We zijn trots en blij dat we deze fantastische plek als thuisbasis van Stel Maar Op mogen beschouwen en we verwelkomen je daar graag in de toekomst bij een van onze workshops of opstellingendagen. Graag tot ziens!

Kunst Erf | Demmerik 47 | 3645 EB Vinkeveen | 06 20195866 | info@kunsterf.nl

  • Facebook Basic Black